Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 111 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
December 10, 2019

Zeer kortbij. Vriendelijke service. Zeer gunstige prijs

Inno Stevens
5.0 rating
December 8, 2019

Top! Super dichtbij de airport, makkelijk, sympathek en betrouwbaar! Ik geef eigenlijk liever niet mijn sleutel af maar dt beviel prima!

Claudia Helle
5.0 rating
December 4, 2019

Leicht zu finden, sehr freundlich bei Abgabe und Abholung. Aufmerksamer Service: mein Auto wurde vorgeheizt, da es draußen recht kalt war! Wir werden wieder dort parken!

Anonym
5.0 rating
December 3, 2019

dichtbij, alles duidelijk en volgens afspraak

Jan Decloedt
5.0 rating
November 30, 2019

Top geregeld voor de eerste Keer even zoeken maar voor herhaling vatbaar!!!!!!!!!!!

Anoniem
5.0 rating
November 29, 2019

We moesten een eind rijden dus extra tijd ingepland voor de autoreis naar Eindhoven, we waren te vroeg bij de parking maar dat gaf niks alles prima geregeld erg vriendelijk personeel, Je steekt de weg over en bent al bijna in de vertrek hal …. terug waren we wederom vroeger dan de planning eerder aangaf maar onze auto stond mooi op ons te wachten na de check konden we aan onze terugreis beginnen… bij een volgende vlucht vanaf Eindhoven weet ik waar ik goed kan parkeren

Renate Brill
5.0 rating
November 26, 2019

Sehr netter unkomplizierter Kontakt, deutsch und englisch kein Problem. Keine Wartezeit beim Bringen und Abholen. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis in super Lage zu Fuß zum Flughafen. Gerne wieder.

Anonym
5.0 rating
November 23, 2019

Vriendelijk personeel , de auto stond al klaar toen we hem kwamen ophalen. Nog geen 3 minuten lopen naar de luchthaven.

Linda Pennekamp
5.0 rating
November 20, 2019

Super geregeld

Anoniem
5.0 rating
November 18, 2019

Helemaal goed, snelle service en vriendelijk!

Anoniem
5.0 rating
November 13, 2019

Dichtbij de AirPort. Makkelijk te bereiken.

Anoniem
5.0 rating
November 13, 2019

Vriendelijk en behulpzaam. Bij vragen meteen hulp gekregen telefonisch. zeer goede service. Ik boek volgende keer opnieuw.

Vanhees Kathleen
5.0 rating
November 13, 2019

Efficient. Vriendelijke medewerkers. Dichtbij ingang luchthaven.

Hinderikus in't Hout
5.0 rating
November 12, 2019

Top service. Ik kwam mijn auto op andere tijd brengen en kwam daarvoor terug.

Sander Bakker
5.0 rating
November 11, 2019

Top locatie, binnen 2 minuten lopend in de vertrekhal. Snel en servicegericht personeel.

Rambert de Lange
5.0 rating
November 11, 2019

Vlot en vriendelijk geholpen

Frank Seuren
5.0 rating
November 11, 2019

Goed en makkelijk, dichtbij de airport

Anoniem
5.0 rating
November 8, 2019

Geparkeerd bij Airport Eindhoven Parking op November 2019. Beoordeling geschreven op 8 November 2019.

Anoniem
5.0 rating
November 6, 2019

The parking is very close to the airport and I had to wait no more than 2 minutes. When I have returned, my car was parked in front, waiting for me. Decent price.
I totally recommend this parking.

Daniel Costea
5.0 rating
October 15, 2019

Wir waren sehr zufrieden. Alles war unkompliziert. Sehr nette Mitarbeiter. Das Auto war pünktlich am Standort. Gutes Preis-Leistungsverhältnis.

Inge Wenzel