Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 409 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
January 18, 2022

Zeer goede service!!

Maciek
5.0 rating
January 18, 2022

Als we vanuit Eindhoven vertrekken, is dit onze vaste parkeerplaats. Is dicht bij de luchthaven. Zeer goede ontvangst en service

Van Holder Rik
5.0 rating
January 17, 2022

Zeer hartelijk (persoonlijk) ontvangst na de reis, heel dichtbij de luchthaven, veilig en makkelijk te reserveren. We komen al jaren heel graag hier parkeren.

Rinske Pauw
5.0 rating
January 17, 2022

I recommend F Kapteyns to all travellers who like to leave their car very close to the Eindhoven airport. You can be confident that your car is in good hands ! F Kapteyns takes care of prompt reply emails and confirmations; he is also very flexible. And the service you get is worth every penny !

Werner Huygen
5.0 rating
January 17, 2022

Ik kom al jaren bij de Fam Kapteijns. Elke keer als ik van Eindhoven vertrek, is dit mijn vaste parkeerplaats. Altijd goede service bij ontvangst en vertrek. De laatste keer zag ik dat mijn batterij nivo te laag zou zijn bij terugkomst op Eindhoven. Even een berichtje en bij thuiskomst was de auto keurig opgeladen zodat ik zonde oponthoud naar huis kon. Topservice en zeker ook gezien de afstand tot de vertrekhal een aanrader.

Paul Hunter
5.0 rating
January 17, 2022

Altijd hetzelfde….altijd goed. Makkelijk boeken, iedereen vriendelijk en lekker dichtbij.

Dorine Kin
5.0 rating
January 17, 2022

Very flexibel and friendly people.
Very close to the airport entrance.

Keersmaekers
5.0 rating
January 17, 2022

perfecte service voor een correcte prijs. TOP !!

Lucas
4.0 rating
January 12, 2022

Uitstekende service dicht bij de ingang van de luchthaven. Bij aankomst direct goed ontvangen en na wat uitleg voor de terugkomst met een gerust hart de auto achter gelaten.
Enige minpunt is dat ik op de dag van terugkomst in Spanje via een app van de auto een melding kreeg dat de auto al meer dan 30 minuten stationair aan het draaiden was. Beetje vreemd.

Yoeri
5.0 rating
January 11, 2022

Altijd fijn ontvangst en goede service!!
Goede tarieven en 4 min lopen van de vertrekhal.
Al jaren favoriete parking, sterke aanrader 👍🏼

Corine Janvier
5.0 rating
January 11, 2022

Prima plek dichtbij en top service !

Wilco
5.0 rating
January 11, 2022

Geweldige parkeerplek; 4 min lopen van vertrekhal! Heel vriendelijk personeel, goede service, Echt een aanrader!!!

Heleen Vlaming
5.0 rating
January 10, 2022

Uitstekende service. Meedenken doen ze ook!
Daarnaast een zeer redelijk tarief.

Henk van Donkelaar
5.0 rating
January 10, 2022

very professional service

denis
5.0 rating
January 9, 2022

Prima service en dichtbij de vertrekhal (100meter)
Prijs ook prima! Ga voortaan hier parkeren als we vertrekken vanuit Eindhoven.

Bart van de Weijgaert
5.0 rating
January 9, 2022

Altijd super service !!!!

Veerle
5.0 rating
January 8, 2022

Super service! We werden vriendelijk ontvangen en bij het ophalen stond de auto al klaar. Tot een volgende keer.

Maxime brandts
5.0 rating
January 3, 2022

Altijd super vriendelijke service

claire
5.0 rating
January 2, 2022

Lekker dicht bij de luchthaven. Niet te duur. Snelle afhandeling van alles. Helemaal top. Auto stond netjes klaar toen ik terugkwam.

Ingrid Woltman
5.0 rating
December 31, 2021

Zoals altijd perfect geregeld

Maarten