Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 111 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
February 17, 2021

Wat een geweldig goede en fijne zeer klantvriendelijke en veilige service. Zowel de telefonische als ook het persoonlijke contact. Zeer zeker een aanrader!!!

Lena Langendonk
5.0 rating
February 16, 2021

Super Super Super. Alleen vliegen wij niet altijd via Eindhoven maar ook soms via Weeze. Daar mag Weeze zich een voorbeeld aan nemen.

Peter Van Doorn
5.0 rating
January 26, 2021

Sehr freundlich und hilfsbereit. Leicht zu finden

frank zampieri
5.0 rating
January 6, 2021

Vriendelijk en super service!

Dirk
5.0 rating
December 31, 2020

Snelle aflevering van de auto en de airpor is echt dichtbij! Ophalen ging weer net zo efficiënt en snel. Vriendelijke mensen.

J. Kraft van Ermel
5.0 rating
December 22, 2020

Er flexible met goed contact met de verhuurder

Frans van 't Hof
5.0 rating
November 15, 2020

Zeer correct! Dicht bij de luchthaven. Een aanrader!

Doroteya Jankova
5.0 rating
November 10, 2020

Alles zeer vlot verlopen. Zeer gemakkelijk te voet te doen

Nico Mantels
5.0 rating
November 5, 2020

Snelle service, goede afspraken voor ophalen

Babette Vandewiele
5.0 rating
November 4, 2020

Ik vond alles leuk. Geen probleem – ik verliet de auto en nam hem binnen 15 dagen terug. Het is makkelijk. Bij aankomst stond de auto klaar voor de reis.

Aleksandr Tokarev
5.0 rating
October 26, 2020

Super fijn tegenover de AirPort en niet duur auto staat bewaakt !

Patrizia Martini
5.0 rating
October 21, 2020

Dé parking waar een klant écht nog persoonlijk benaderd wordt: hartelijke ontvangst, attente contacten bij vertraging, …. Kleinschaligheid met een warme service vlakbij de luchthaven hall!

Jan Devriendt
5.0 rating
October 21, 2020

prima, er was niets wat niet goed was en erg dicht bij luchthaven.

Cok Miranda
5.0 rating
October 13, 2020

Zoals als altijd alles piekfijn geregeld en vriendelijk!

Krista Mertens
5.0 rating
October 12, 2020

Super goed geregeld en op nog geen 5 min lopen van het vliegveld!

Kim Vanhommerig
5.0 rating
October 11, 2020

Vriendelijk, dichtbij de vertrekhal en altijd goed geregeld!

Christof Knuiman
5.0 rating
October 10, 2020

Great service ad the parking is very close to the airport. Intake was super quick and staff was very polite. Highly recommend and will use next time I fly out from Eindhoven.

Eva Staykova
5.0 rating
October 10, 2020

altijd parking Eindhoven, als je vliegt, top service

Tiny Grossegger
5.0 rating
October 10, 2020

Ik kom hier al een aantal jaren en altijd goede service. Die ene keer dat mijn elektrische auto bijna leeg was, werd ik gebeld en hebben ze hem aan het aggregaat gezet zodat ik in ieder geval zonder problemen bij de snellader terecht kon. 😏👍

Paul Hunter
5.0 rating
October 10, 2020

makelijk. net contact. en op 200 meter van de vertrekhal . en de prijs

Roger Woldenberg