Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 635 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
June 24, 2022

super parkeren, alles perfect geregeld en vlak bij de ingang van de terminal, ik kom daar al vele jaren, en alles altijd goed .
Ook de zonen van Pa, precies hetzelfde 100% servies en altijd aardig
Jammer dat Toon met pensioen is, fijne aardige vent,stond altijd klaar, ik wens hem een lang en fijn pensioen toe.
Succes mannen, je zal me nog steeds vele malen zien

Cor van Gils
5.0 rating
June 23, 2022

Erg fijn en betrouwbaar adres.

M.J.M. van Grunsven
5.0 rating
June 23, 2022

Ideaal voor een mooie prijs ,2 min van terminal vandaan.
auto staat klaar bij terug komst

.
5.0 rating
June 22, 2022

Al jaren maak ik gebruik van deze parking. Ik kan alleen zeggen en hopen dat ik er nog jaren gebruik van kan maken. Goede service en vertrouwd adres !!!!

Albert Blokker
5.0 rating
June 22, 2022

Geweldig adres om je auto te parkeren. Dichtbij de vertrekhal. Correcte en snelle afhandeling en zeer vriendelijke mensen. Een AANRADER als je van vliegveld Eindhoven gebruik maakt.

Hans Hoorn
5.0 rating
June 22, 2022

Heerlijk dichtbij het vliegveld en goede en vriendelijke service

Daphne
5.0 rating
June 21, 2022

Ik parkeer al jaren bij de familie Kapteijns, en altijd alles super geregeld, ook door toon, die nu met pensioen is, geniet er van Toon.
ik zal ook nooit ergens anders parkeren, lekker dicht bij.
super team.

Cor van Gils.
5.0 rating
June 20, 2022

Ik maak al jaren gebruik van de Airport Parking Eindhoven. Efficient praktisch en vriendelijke service en vlakbij de terminal…

Margriet
5.0 rating
June 20, 2022

Altijd als ik vanaf Eindhoven vlieg parkeer ik bij Kapteijns. Goeie prijs en uitstekende service! Bijna recht tegenover de zij ingang.

Linda Van Steenhoven
5.0 rating
June 18, 2022

Perfecte service tegen een redelijke prijs. Voor ons het perfecte parkeeradres. Recht tegenover de ingang van de luchthaven. Wat wil je nog meer.

Ad van Dinter
5.0 rating
June 18, 2022

Prima service en lekker dichtbij.

de Wit
5.0 rating
June 17, 2022

Het gaat allemaal zo makkelijk,boeken, afhalen alles werkt super
Vooral de sleutelcontainer werk voortreffelijk

John cootjans
5.0 rating
June 16, 2022

Wij maken al jaren, naar tevredenheid, gebruik van Airport Eindhoven Parking; dichtbij de terminal en betaalbaar. Top…..voor ons bestaat géén betrouwbaardere parkeerplek!

Wim Drijkoningen
5.0 rating
June 16, 2022

Lekker dichtbij en goede service bij afleveren & ophalen.

Ray van den Berg
5.0 rating
June 16, 2022

Prima verzorgd geparkeerd zoals we al gedurende jaren gewend zijn bij Eindhoven Airport Parking.

Familie Van den Pol
5.0 rating
June 16, 2022

Perfeckt

Harry
5.0 rating
June 16, 2022

Goed geregeld. Prima prijs. Is een aanrader

Rob
5.0 rating
June 15, 2022

Aankomst en ophalen auto perfect geregeld!!!

Klaas Doornbosch
5.0 rating
June 15, 2022

Very good and kind help, even the key locker systems worked perfect, for when we had a delay in the flight. Next trip
We certainly will use this parking again. Very near to the departures and check in hall of the airport.

Ton van Meel
5.0 rating
June 14, 2022

Fijn dat de auto met een sleutelkluis opgehaald kon worden, was nieuw voor ons, maar werkte fijn.

Anna