Bewertungen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 398 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5,0 rating
Januar 11, 2022

Geweldige parkeerplek; 4 min lopen van vertrekhal! Heel vriendelijk personeel, goede service, Echt een aanrader!!!

Heleen Vlaming
5,0 rating
Januar 10, 2022

Uitstekende service. Meedenken doen ze ook!
Daarnaast een zeer redelijk tarief.

Henk van Donkelaar
5,0 rating
Januar 10, 2022

very professional service

denis
5,0 rating
Januar 9, 2022

Prima service en dichtbij de vertrekhal (100meter)
Prijs ook prima! Ga voortaan hier parkeren als we vertrekken vanuit Eindhoven.

Bart van de Weijgaert
5,0 rating
Januar 9, 2022

Altijd super service !!!!

Veerle
5,0 rating
Januar 8, 2022

Super service! We werden vriendelijk ontvangen en bij het ophalen stond de auto al klaar. Tot een volgende keer.

Maxime brandts
5,0 rating
Januar 3, 2022

Altijd super vriendelijke service

claire
5,0 rating
Januar 2, 2022

Lekker dicht bij de luchthaven. Niet te duur. Snelle afhandeling van alles. Helemaal top. Auto stond netjes klaar toen ik terugkwam.

Ingrid Woltman
5,0 rating
Dezember 31, 2021

Zoals altijd perfect geregeld

Maarten
5,0 rating
Dezember 28, 2021

Geweldige service en betaalbaar. Auto staat al netjes klaar als je terug komt. Wederom zeer tevreden

Erna Overweel
5,0 rating
Dezember 27, 2021

Goed geregeld altijd en zeer vriendelijk!

Helene
5,0 rating
Dezember 27, 2021

Wederom super en netjes geholpen bij aankomst.
Bij vertrek sleutelkastje werkt ook altijd goed.
Wij gaan weer terug komen!

Nicole De Kort
5,0 rating
Dezember 25, 2021

Geweldige service

Frans
5,0 rating
Dezember 22, 2021

Perfecte plek, aardige mensen

Sonja
5,0 rating
Dezember 18, 2021

Fijne plek, fijne mensen

Çaroline
5,0 rating
Dezember 17, 2021

Afspraken goed nagekomen. Wagen voor de poort geplaatst om 6u en bij terugkomst veilig en wel afgeleverd door behulpzaam personeel.

Cramm John
5,0 rating
Dezember 15, 2021

Zeer vriendelijk en stipt.Ideale ligging vlak aan luchthaven
Auto stond klaar op afgesproken uur.

Hilde
5,0 rating
Dezember 15, 2021

goed geregeld

jack vreeke
5,0 rating
Dezember 14, 2021

Dit was de eerste keer dat we hier parkeerden , maar zeker niet de laatste keer . Lekker dicht bij de luchthaven.

Huizinga
3,0 rating
Dezember 14, 2021

Prima, mbt service maar bij terugkomst zat de auto volledig onder de vogelstront! hetgeen zeer ongepast is.

R. Heijman