Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 398 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
December 14, 2021

Derde keer de auto hier geparkeerd.
Dichtbij de luchthaven zeer vriendelijk personeel en perfecte service.
Aanrader

Wilma
5.0 rating
December 12, 2021

Top bedrijf normaal tarief vriendelijk bij innamen en ook bij het ophalen ondanks het laten tijdstip volgende keer weer hier naar toe op korte afstand van de vluchthaven.

Jan Brehm
5.0 rating
December 11, 2021

Wederom goed geregeld. Lekker dichtbij & goede service. Maken er al jaren gebruik van.

Ray
5.0 rating
December 10, 2021

Het was weer perfect geregeld van de sleutel drop tot het weer ophalen van onze auto. Ook het persoonlijke contact aan de balie bij het afrekenen vind ik prettig.

Gerry Leijten
5.0 rating
December 9, 2021

Vriendelijke mensen, terrein ligt schuin tegenover de luchthaven, dus perfecte locatie. Prijs ook prima!

angelique baeten
5.0 rating
December 6, 2021

Goede parkeer gelegenheid en al vaak gebruik van gemaakt, op zeer korte afstand van de luchthaven.
Service en vriendelijkheid is perfect echt een aanrader.

J Steenbakkers
5.0 rating
December 4, 2021

Kleine locatie heel dichtbij het vliegveld altijd keurig geholpen vriendelijke behulpzame mensen.

Dick
5.0 rating
December 4, 2021

Dit was de tweede maal dat we deze parking hebben gereserveerd. Prima.ervaring. Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Kortom een fijne start van de vakantie.

Rony Timmers
5.0 rating
December 1, 2021

Weer bijzonder goed geregeld.
Om 6.00 uur ‘s morgen auto voor het hek gezet en een week later stond de auto om 23.00 uur weer netjes voor ons klaar.
Nog geen 5 min lopen.

Jessica
5.0 rating
November 30, 2021

Als ik vanuit Eindhoven Airport vertrek parkeer ik altijd bij Airport Eindhoven Parking. De service is altijd top. Niet voor de eerste keer was ik vergeten mijn alarm af te zetten nadat ik mijn auto weggebracht had. Nadat ik dit via mijn Tesla app gemerkt had zag ik ook dat mijn batterij behoorlijk aan het leeglopen was. Even een e-mailtje en mijn auto werd aan de krachtstroom gezet zodat ik bij aankomst op het vliegveld probleemloos naar huis kon rijden.
Echte topservice van een zeer vriendelijk en behulpzaam team!

Paul Hunter
5.0 rating
November 28, 2021

Het is altijd super vertrouwd om de wagen bij jullie achterlaten. Altijd een vriendelijke service. Top!

Carine REM Goris
5.0 rating
November 27, 2021

Al enkele keren gebruik gemaakt van deze parkeermogelijkheid. Gemakkelijk, kort bij de luchthaven en altijd een correcte afhanseling.

Luc Jacobs
5.0 rating
November 26, 2021

Fijne parking. Vlakbij de vertrekhal. Normale prijs.
Kleinschalige parking en heel vriendelijk personeel.
Wordt ook niet moeilijk gedaan als er geannuleerd moet worden.
Wij komen zeker terug.

Elly
5.0 rating
November 26, 2021

Erg gemakkelijk, heel dichtbij en goede service. Goede prijs kwaliteit.

de Wit
5.0 rating
November 26, 2021

Gemakkelijk online te reserveren ,ook in de vroege ochtend auto brengen goed geregeld.
Korte afstand lopen ( 4 minuten ) naar vertrekhal.
Bij terugkomst staat de auto al klaar.
Vriendelijk en behulpzaam familiebedrijf.
Wij zullen jullie zeker aanraden.

Familie van Eijk
5.0 rating
November 23, 2021

Wij komen hier verschillende keren per jaar. Elke keer weer goed geregeld en vriendelijke personeel. Een goed begin van een vakantie.

Walter
5.0 rating
November 21, 2021

Prima parking. Dicht bij de vertrekhal.
Zeer hulpvaardig, aardig personeel.
Echt een aanrader.

Addy Klijs-Bulkmans
5.0 rating
November 21, 2021

Dit jaar een aantal keren onze auto bij deze Parking geparkeerd. Kleinschalig, vertrouwd, vriendelijk en niet te duur. En vlakbij de ingang. Wij zijn fans en zullen blijven komen!

Xandra
5.0 rating
November 20, 2021

Ideaal gelegen kort bij luchthaven. Al meermaals gebruik van gelaakt. Auto staat klaar bij terugkomst.

Linda
5.0 rating
November 20, 2021

Erg fijne plek om je auto te stallen als jr van Eindhoven vertrekt. Veilig, vertrouwd (we komen er al jaren!) en vriendelijke mensen!
We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te mogen maken van deze optie,

Herma Beute