Bewertungen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 111 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5,0 rating
Oktober 4, 2020

Op korte loopafstand van de terminal. Makkelijk te bereiken. Personeel was erg vriendelijk. Mijn auto stond na terugkomst keurig vooraan geparkeerd.

Anja Kolthof
5,0 rating
Oktober 4, 2020

Beste parking Eindhoven airport 👌

Alain Van Labeke
5,0 rating
Oktober 1, 2020

Alleen maar goede ervaringen! Auto staat netjes op tijd klaar, gezellige mensen. Alles prima!

Lilian van Maanen
5,0 rating
September 29, 2020

prima geregeld allemaal, auto stond weer netjes op tijd klaar, en dat voor een schappelijk tarief.

Rene Hofhuis
5,0 rating
September 28, 2020

Super alweer bedankt voor de goede service
We zijn blij zodicht bij te kunnen parkeren in een veilige omgeving
Tot de volgende keer
Groetjes uit Limburg

Bernadette van der Vegt
5,0 rating
September 28, 2020

Ik heb geen Facebook of google account maar ik wil toch wel mijn volle tevredenheid uitspreken voor het tijdelijk parkeren bij uw bedrijf. Lekker dichtbij het vliegveld en we zijn uitermate vriendelijk benaderd in alle opzichten. Kan niet beter! Tot de volgende keer.
Vr. Groeten

Ria Mookhoek
5,0 rating
September 24, 2020

Snel, dichtbij, efficiënt, goede service en een nette prijs. Wat wil je nog meer.

Tonny Winkelhorst
5,0 rating
September 23, 2020

Super Service 👍 immer wieder

Claudia Kallentin
5,0 rating
September 22, 2020

Goeie, snelle en vriendelijke service. Duidelijke internet pagina. Alles was al geregeld, hoefden alleen de sleutels af te geven en de auto te parkeren. Aanrader!

Daniël Dell Innocenti
5,0 rating
September 16, 2020

Parken geht nicht besser. PERFEKT 👍

Michael Buil
5,0 rating
September 15, 2020

Heb hier voor de eerste keer geparkeerd en niets dan lof! Ten eerste héél vriendelijk en persoonlijk onthaald. Voorts heb ik mijn wagen hier met een heel gerust gevoel achtergelaten (vorig jaar had ik een ander parkeerbedrijf gebruikt en had zeker zo geen gerust gevoel ==> zo gezegd bewaakte parking welke toch redelijk vrij toegankelijk was). Hier wel degelijk bewaakt met camera en afgesloten parking. Betaal liever iets meer voor een degelijke parkeer plaats en nog eens vlak bij de luchthaven.

Peter Van Wynsberge
5,0 rating
September 11, 2020

Super parking!!!!

Willem vd Plas
5,0 rating
September 11, 2020

Super service en heerlijk vlakbij de aankomst en vertrekhal!

Folkert Versteegh
5,0 rating
September 9, 2020

Szybko i profesjonalna obsluga !!!

mirey lewandowska
4,0 rating
September 8, 2020

Voor de zoveelste keer prima geparkeerd en vriendelijk geholpen! Komen binnenkort weer terug!

Nicole De Kort
5,0 rating
September 7, 2020

Toen we om 05:00 aankwamen konden we onze auto voor de ingang parkeren en de sleutel in de keydrop achterlaten. We hoefden maar een paar minuutjes te lopen naar het vliegveld. De week erna kwamen we om 23:00 aan, het kantoor was nog geopend. De auto stond al klaar en nadat we ons gelegitimeerd hadden, kregen we de sleutel mee en konden we zo wegrijden. Zeker een aanrader!

Lieve Cuijpers
5,0 rating
September 7, 2020

Super service, zeer aardige mensen en heel dichtbij de luchthaven! Top!

Susanne Hofmans
5,0 rating
September 5, 2020

Al zo vaak naar volle tevredenheid onze auto hier geparkeerd, een aanrader dus!

Samir Bricha
5,0 rating
September 2, 2020

auto weg zetten altijd vriendelijke ontvangst.
behulpzaam en vertrouwd.
bijna iedere maand sta onze auto daar wel geparkeerd.

Rian Vorm
5,0 rating
September 2, 2020

Top service en lekker dicht bij de vertrek/aankomst hal.

Liesbeth Hendriksen