Opening Relay op Eindhoven Airport

Lagardère Travel Retail opent maandag 27 februari Relay op Eindhoven Airport. De winkel biedt een breed assortiment aan boeken, tijdschriften, cadeaus en reisaccessoires. Hiermee voorziet de circa 200 vierkante meter grote winkel in de terminal (voor de veiligheidscontrole) goed in de behoeften van de reiziger.

Eindhoven Airport is de eerste Nederlandse luchthaven met een Relay-winkel. De nieuwe winkel is gevestigd op de plek waar eerder de Lagardèrewinkels, Rituals, Victoria’s Secret en Travel & Fashion waren gevestigd. De winkel op de luchthaven is de achtste Relay-winkel in Nederland. De overige winkels zijn gevestigd op diverse NS-stations. Met de opening van Relay sluit de winkel van AKO in de terminal (voor de veiligheidscontrole). Relay is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van de terminal.

Het beursgenoteerde Lagardère Travel Retail heeft meer dan 1000 Relay-winkels in veertien landen. Op Amsterdam Airport Schiphol is Lagardère actief met haar fashionwinkels. Zo behoren Hèrmes, Bottega, Veneta, Burberry, Victoria’s Secret, Fashion Gallery en G-Star tot hun portfolio. Het bedrijf is ook eigenaar van Smullers, de snackketen met tientallen vestigingen op NS-stations.

Lagardère Travel Retail is een van de vier divisies van de Lagardère Group en een wereldwijde pionier in de Travel Retail industrie. Verspreid over 39 landen heeft Lagardère Travel Retail meer dan 4800 winkels gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free, Fashion en Foodservice.

Bron: Eindhoven Airport