Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 409 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
November 13, 2019

Dichtbij de AirPort. Makkelijk te bereiken.

Anoniem
5.0 rating
November 13, 2019

Vriendelijk en behulpzaam. Bij vragen meteen hulp gekregen telefonisch. zeer goede service. Ik boek volgende keer opnieuw.

Vanhees Kathleen
5.0 rating
November 13, 2019

Efficient. Vriendelijke medewerkers. Dichtbij ingang luchthaven.

Hinderikus in't Hout
5.0 rating
November 12, 2019

Top service. Ik kwam mijn auto op andere tijd brengen en kwam daarvoor terug.

Sander Bakker
5.0 rating
November 11, 2019

Top locatie, binnen 2 minuten lopend in de vertrekhal. Snel en servicegericht personeel.

Rambert de Lange
5.0 rating
November 11, 2019

Vlot en vriendelijk geholpen

Frank Seuren
5.0 rating
November 11, 2019

Goed en makkelijk, dichtbij de airport

Anoniem
5.0 rating
November 8, 2019

Geparkeerd bij Airport Eindhoven Parking op November 2019. Beoordeling geschreven op 8 November 2019.

Anoniem
5.0 rating
November 6, 2019

The parking is very close to the airport and I had to wait no more than 2 minutes. When I have returned, my car was parked in front, waiting for me. Decent price.
I totally recommend this parking.

Daniel Costea
5.0 rating
October 15, 2019

Wir waren sehr zufrieden. Alles war unkompliziert. Sehr nette Mitarbeiter. Das Auto war pünktlich am Standort. Gutes Preis-Leistungsverhältnis.

Inge Wenzel
5.0 rating
October 7, 2019

Alles Bestens! Parkplatz Check in, Entfernung zum Terminal und das freundliche Personal. Wie gesagt: Alles Bestens. Beim nächsten Mal gerne wieder.

Peter Trawny
5.0 rating
September 17, 2019

Super freundlich und hilfsbereit, Distance zur Abflughalle perfekt, preisgünstig und sicher, es gibt ein nächstes Mal.

Marlies Krueger
5.0 rating
August 4, 2019

Zeer vriendelijk ontvangst bij afgeven auto en bij ophalen. Tegenover de luchthaven op nog geen 5 minuten lopen. Gewoon super.

Suzan Peters
5.0 rating
August 1, 2019

Short walk to the airport. Friendly staff. We will surely book here next time.

Dhez Gines Tabernilla
5.0 rating
July 10, 2019

Good service and competitive rates

Bernard Westwell
5.0 rating
June 22, 2019

thanks, good simple service

Stephen Winney
4.0 rating
June 13, 2019

Good service. Close to the airport. Always with no problem 😊

Izabela Olczyk
5.0 rating
June 3, 2019

Goede ervaringen, zeer tevreden.

Jan
5.0 rating
April 25, 2019

Good service! We have let our car there for many times and we are very sactisfied. Always friendly and nice staff.

Immobilien Atelier Teresa Inácio
5.0 rating
April 24, 2019

Netter Service; vernünftige Preise; Bei der Abholung stand das Auto abfahrbereit direkt neben dem Flughafen-Gebäude; Unser Flug war der Letzte des Tages und wir hatten eine halbe Stunde Verspätung – kein Problem;
Vielen Dank, Beim nächsten Mal auf jeden Fall wieder!

Björn Renzel