Einde gedoogbeleid parkeren Eindhoven Airport

Er is al geruime tijd veel te doen over het parkeren rondom Eindhoven Airport. Veel (de meeste) parkeeraanbieders rondom de luchthaven beschikken niet over de juiste vergunningen. Het parkeren van auto’s of het afgeven van auto’s voor reizigers (valet parking) is dan niet toegestaan op het Flight Forum. De laatste 10 jaar voerde de gemeente Eindhoven een gedoogbeleid t.a.v. het parkeren rondom Eindhoven Airport. Dit komt omdat het aantal beschikbare parkeerplaatsen onvoldoende bleek in het hoogseizoen. Inmiddels is de gemeente begonnen met het handhaven op deze “illegale” parkeerplaatsen.

Gelukkig is Airport Eindhoven Parking wel in het bezit van alle vereiste vergunningen en zijn we (als enige parkeer aanbieder!) opgenomen in het bestemmingsplan! Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst parkeerplaatsen blijven aanbieden op de vertrouwde manier. Wij maken geen gebruik van shuttles of andere tranfers, zoals de meeste andere aanbieders (nu noodgedwongen) wel doen. Bij Airport Eindhoven Parking geeft u uw auto gewoon af op 80 meter van de terminal.

Aangezien veel aanbieders nu uit moeten wijken, zal het komende seizoen dus erg druk worden. We adviseren dan ook om niet te lang te wachten met reserveren!

Tot ziens! Team Airport Eindhoven Parking